[vc_row full_width=”stretch_row_content td-stretch-content”][vc_column]

[/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content_no_space td-stretch-content”][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”td-ss-row”][vc_column width=”2/3″]

ВЕСТИ

ЗДРАВЈЕ А-Ш

[/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”td-footer-1″][vc_empty_space]

ИСХРАНА

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]
[/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”td-ss-row”][vc_column width=”2/3″]

ФАРМАЦИЈА

[/vc_column][vc_column width=”1/3″]

ЖИВОТ

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

Минимално инвазивна дентална медицина

 Сите интервенции во современата дентална медицина се сведуваат на минимална инвазивност. Пред повеќе од 10 години се применувале реставративни техники кои вклучувале големо отстранување...

Не ни треба јак имунитет, ни треба избалансиран имунитет

Ајде да разбиеме еден мит! Во тек на пандемијава цело време сме опседнати со „јакнење на имунитетот“ преку грозничаво голтање суплементи, лекови... Точно е дека во...

Фацијални фрактури

Траумите на лицевата регија најчесто резултираат со повреди на меките ткива, забите, како и коскените структури на лицето, вклучувајќи ја: мандибулата, зигоматико-максиларниот комплекс и...
[/vc_column][/vc_row]