Пластична хирургија – силиконски гради

Силиконските импланти се меки и не можат да се откријат со допирање или притискање на градите. Градите се симетрични парни органи кои се наоѓаат на...

Разлики помеѓу дневниот и ноќниот крем за лице

Убавината и младешкиот изглед се идеал на секоја современа жена, а изгледот на кожата е еден од главните фактори кој сведочи за тоа колку...

Како до мазни и негувани стапала?

Мазните и негувани стапала се (или би требало да бидат) одлика на секоја жена. Тие на индиректен начин ја отсликуваат убавината на женското тело,...

Неверојатна маска за лице со помош на само едно јајце –...

Протеините од јајцето се од непроценлива важност во исхраната на човекот. Освен што се незаменлива намирница во исхраната, со комплексот протеини и витамини кои...

ПОСЛЕДНИ